Unikornis termékek

Unikornis termékek – könyvjelzők

Unikornis Termékek – Könyvjelzők

Mutatunk nektek pár szuper unikornisos könyvjelzőt, ami hasznos apróság és kedves ajándékötlet is egyben.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nagyon szeretek olvasni és imádom a könyvjelzőket is 🙂 Mindig örülök egy-egy új darabnak, így minden könyvembe jut belőlük és a fontos részeknél maradhat a jelölés. Bármikor is térek vissza egy könyvhöz, jegyzethez, így azonnal megtalálom, amit keresek.

Azt ugye mondanom sem kell, hogy nagy unikornis rajongó is vagyok (persze, hisz más esetben nem is lennék itt 🙂 ), tehát ha találok olyan könyvjelzőt ami ráadásul unikornisos, az maga a kánaán számomra! Úgy hiszem kedves látogató, hogy ha itt vagy és ezen sorokat olvasod, akkor ezzel te is így lehetsz! 🙂

Tehát nézzük is a lényeget! (A lista folyamatosan bővülni fog a késöbbiekben is!)

Színes unikornis könyvjelzők

Ez az unikornisos könyvjelző csomag az egyik kedvencem. Annyira aranyos mintái vannak és ráadásul 6 darab könyvjelző van egy csomagban, így egy csapásra jelentősen tudtam bővíteni vele a gyűjteményem.

A kép ne tévesszen meg, a csomag 6 igazi, vérbeli unikornisos könyvjelzőt rejt, flamingós nincs benne 🙂

Unikornis Termékek – Könyvjelzők

Unikornis Termékek – Könyvjelzők

 

Unikornis mágneses könyvjelzők

Ez a szett 3 darabból áll. Ezt a fajta könyvjelzőt azért szeretem nagyon, mert rendkívül praktikus, hogy mágneses, így biztos mindig ott marad, ahol kell neki 🙂 A cuki unikornis minták pedig teljesen felvillanyoznak, ahányszor a kezembe akadnak.

Ebben az esetben is igaz, hogy a cicákat hagyjátok figyelmen kívül, az csak illusztráció 🙂

Unikornis Termékek – Könyvjelzők

Unikornis Termékek – Könyvjelzők

 

Unikornis gémkapocs könyvjelző

Régi követőinknek ezt a darabot már be sem kell mutatni 🙂 Alaptermék a webáruházunkban is már elég régóta, és szinte senki nem tud elmenni mellette. Ebben az unikornisos cukiságban az a nagyszerű, hogy akár több dologra is felhasználhatod a gémkapcsos megoldás miatt.

Egyik kedves vásárlónk azért vásárolt ebből az unikornisos gémkapcsos könyjelzőből nagyobb mennyiséget, mert kreatívan ballagási csokor díszítéséhez használta fel – igazán egyedi és szuper ötlet volt!

Unikornis Termékek – Könyvjelzők

Unikornis Termékek – Könyvjelzők

 

+1 ráadás – Unikornis jelölő cetli

Ez az unikornisos jelölő cetli nem kimondottan könyvjelző, de akár arra is használhatod. Azért került be a listába, mert többször jól jött, hogy a táskámban volt és menet közben, hirtelen tökéletes volt belőle beleragasztani a könyvbe, jegyzetbe. És miben jobb, mint egy sima post-it cetli? Unikornisos!

Unikornis Termékek – Könyvjelzők

Unikornis Termékek – Könyvjelzők

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük