Szállítási Információk

Kedves Unikornis Rajongó!

Te is szereted az unikornisokat, mi is szeretjük az unikornisokat, ez tiszta sor, azért vagyunk itt! 🙂
Ezért mindent igyekszünk megtenni annak érdekében, hogy a szuper unikornisos termékek, mielőbb megérkezzenek hozzád! Bármennyire is szeretnénk a kis eccajvúkat a leggyorsabban az új gazdijához juttatni, azaz Hozzád, alkalmanként ez bizony időt vesz igénybe! Így kérlek légy körültekintő a rendelésed alkalmával és az adott unikornisos termék leírásában ellenőrizd a megjelölt szállítási időt!

A raktáron levő unikornisos termékek esetében: 3-5 munkanap

A beszállítás alatt álló termékek és rendelhető termékek estében: 3-5 hét (ez a legtöbbször gyorsabb folyamat, de inkább kellemes meglepetés érjen, mint kellemetlen 🙂 )

  • Külföldről érkező megrendelések – minden ilyen megrendelést egyesével bírálunk el, hogy biztosan csak olyat vállaljunk, amit tudunk is teljesíteni.
    • FONTOS, hogy amennyiben vállaljuk a kiszállítást külföldre vagy külföldön élő személy részére (tehát EUR vagy USD stb. számláról fizeti ki megrendelését) úgy plussz 4000 FT-t díjat számolunk fel. Ennek oka, hogy a bank valuta átváltás címén ennyivel kisebb összeget ír jóvá. Kérlek ezt vedd figyelembe vagy egyeztess velünk a részletek kapcsán!

Persze, tudjuk, amikor már élveznéd az új eccajvúd társaságát, ez sok idő, de hidd el, megéri várni!

A csomagod összeállítását követően emailt küldünk neked, a csomagodat pedig a DPD vagy a GLS futára kézbesíti majd részedre.

 

 

Szállítási Információk

A lentebb említett esetre még nem volt példa, de azért szeretnénk Téged tájékoztatni, hogy ne legyen köztünk félreértés!

Fontos tudnod, hogy amennyiben meggondolod magad a rendelésedet illetőleg:

– Miután a beszállítást vagy kiszállítást megkezdtük nincs mód a változtatásra, lemondásra így a hivatalos utat járva tudunk eljárni:

  • A teljes folyamat végbemegy, tehát a csomagodat megkapod
  • Amennyiben meggondoltad magad, írásos formában kell ezt jelezned számunkra (ÁSZF szerint)
  • A kézhezvételtől számított 14 napon belül vagy köteles ezt jelezni
  • (A terméknek sértetlennek kell lennie, természetesen megnézheted stb, de nem használhatod, tehetsz benne kárt)
  • Felvesszük veled a kapcsolatot
  • Futárral saját költségeden kell részünkre visszajuttatnod a terméket