VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK

A csomagodat a DPD vagy a GLS futára szállítja neked házhoz. A szállítást megelőző napon a DPD/GLS emailt szokott küldeni erről.

A termék elérhetőségétől függően 3-5 munkanap vagy 3-5 hét.
Amennyiben rózsaszín kiemeléssel látod, hogy “Jó hír…” a megadott termék/modell szállítási ideje 3-5 munkanap.

A 3-5 hét megjelölésű termékek szállítási ideje 3-5 hét, amely sok esetben ennél jóval rövidebb, de ezen időn belül biztos a szállítás.

Személyes átvételre nincsen mód sajnos. De ritka esetekben, előre egyeztetett módon és időben előfordulhat, hogy megoldható ez is (csak indokolt esetben).

A rendelés leadása után, feldolgozzuk rendelését és annak függvényében, hogy előrendelhető vagy készleten levő terméket rendelt megkezdjük a beszállítást vagy a kézbesítést.

A kiszállítást, beszállítást csak a rendelés végösszegének kiegyenlítése után kezdjük meg.

Természetesen! Minden rendeléshez tartozó számlát a csomagban a termék mellé helyezünk el, így juttatjuk el részedre.

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Webáruházunkban bankkártyávan vagy átutalással fizetheted rendelésed végösszegét.

A bankkártyás fizetés hátterét a PayPal biztosítja számunkra, így teljesen biztonságos!

Fontos, hogy a rendelésed függő státuszban marad és nem kerül feldolgozásra, ameddig a rendelés végösszegét az általad választott fizetési móddal ki nem egyenlíted. A termék mellett vállalt szállítási idő innen számolandó.

A Kedvencek funkció egy kényelmi lehetőség. Ha olyan terméket találsz, ami megtetszik és szeretnéd elmenteni a késöbbiekre, akkor a kedvencekhez adva bármikor megtalálod.

Ez praktikus lehet akár ajándékötletek illetve a kívánságaid  összegyűjtésénél is.

A rendelésedet a szállítás megkezdéséig tudod (cím változás) módosítani.
A kiszállítás megkezdése után illetve termék beszállításának megkezdése után termékkel kapcsolatos módosításokra (szín módosítás stb.) nincsen mód.

Megrendelés törlésére abban az esetben van lehetőség, ha még nem történ meg a rendelés kiegyenlítése. Ezt követően, ha meggondoltad magad és törölnéd a rendelésed, a törvényben előírtak szerint, a teljes folyamat végbemenetele után, a csomag átvételét követően van rá módod. Ebben az esetben, akát indoklás nélkül 14 napon belül elálhatsz a rendelésedtől a megfelelő írásos jelzés után, egyeztetést követően a csomagod visszaküldésével.

 

Igen, amikor csomagod szállításra kész lesz, küldünk róla emailt. Így tudni fogod, hogy mikor adjuk át a DPD-nek és mikorra várhatod a kiszállítást.